Gulluoglu Kadaif Pistacie, Strimlet Phyllopoderne Dejen (Tlf Kadayıf) - 2 XL stykker (500 gr-1.1 lb) (1 Pakke)

kr183.76

Ny vare

På lager

Oprindelse TR(Oprindelse)
Type Dessert Værktøjer
Dessert Værktøjer Type Madlavning Fakler
Mærke Baklavaci Gulluoglu
Certificering FDA

Du kan bestille i dag og friskbagt kadaif vil være på din tabel i 1 bankdag i EU (Tyskland, Frankrig, Holland osv.) og U. K. i 2 business dage i USA.For at bevare maksimal friskhed alle vores produkter leveres i en speciel støvsuges pakke.

Vores vision er at udvikle nye unikke delikatesser og smag i alle vores produkter,samt indkøb af traditionelle tyrkiske kager, siden 1871. Güllüoğlu bruger 100% naturlige ingredienser og udvikler konfekt med professionelt team af prisvindende masterchefs.Vores flagskib fabrikken er i Istanbul, Tyrkiet med den mest teknologisk avancerede udstyr, og er under tilsyn af mad ingeniører, der producerer 9.000 kg håndlavet baklava per dag.

Pistacie er en lokal smag, der spiller en ledende rolle i mange desserter med sin unikke smag.

Pistache i pistacie kadaif er valgt fra første klasse afgrøder.Den naturlige olie, æg og mel, der er indeholdt i den dessert, bruges også som de bedste økologiske produkter.Et godt udvalg af ingredienser og strejf af traditionel baklava og kadaif beherskelse give desserter, der ikke vil tilfredsstille dig.

Kadaif er en fødevare, der opnås ved at blande mel og vand i tynde tråde af dejen.De fleste Balkan, Tyrkiet og mellemøstlige lande, der forbruges som en dessert.Ordet kadayif er flertalsformen af det arabiske ord "velvet".

De strimlet hvede er normalt købes i en blød til en halv kogt konsistens.Elementer såsom peanuts eller valnødder er placeret mellem lag og derefter stegt i ovnen.Det er tjent ved at hælde en sukkerlage over det.En anden dessert lavet af kadaif er kanafeh.

CHIP, sex vibration vibrator til penis, fix, xl250, grs værktøjer g8, bonsai træet frugt, mitsubishi space star, akajounøddemarkedet, begær, creme til at øge penis størrelse