Streetwear Sort Hvid Farve Patchwork Knapper Sexet Ærmeløs Casual Tynde Kvinder Bodyer Sommeren Vintage Femme Rompers DH7473

kr165.32

Ny vare

På lager

Dekoration Knap
Element Type Bodyer
Stof Type Klædes
Stil STREETWEAR
Materiale Polyester, Spandex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Kvinder
Fit Type tynde
Mønster Type Patchwork
Mærke Babatique
Model-Nummer DH7473

Flere nye stilarter du kan se på vores album

Om Forsendelse

1.Vi sender til hele verden.

2.Når din bestilling er betalt, er vi i stand til at levere det inden for 3 arbejdsdage for lagervarer, mens det for udsolgte varer vil være inden for 7-15 arbejdsdage.

3.Tracking nummer vil blive uploade til dig, når vi har afsendt din ordre.

4.Angiv din fulde adresse med Telefonnummer, og sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance .

Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

Bemærk bemærkning"din besked, inden du betaler eller forlade dit budskab til den ordre, efter du har betalt, hvis din adresse er nødvendig for at blive ændret.

Om Betaling

Vi accepterer Paypal, Western Union , Money Gram , Bank Overførsel.

Tilbagebetaling&Exchange Politik

Hvis du returnerer varen, fordi den er defekt, eller fordi der er en fejl på vores pligt, er du velkommen til at kontakte os og vi vil acceptere returnering af varer & exchange.

1.Hvis varen er bekræftet af for dårlig kvalitet, vi accepterer tilbagebetalinger & exchange, hvis exchange, det kan kun ombyttes til varer af samme stil eller samme pris.

2.Produktet skal være poststemplet senest 7 dage fra den dag, du har modtaget den, på dette tidspunkt er du nødt til at informere os, hvis du ønsker at returnere & exchange,herunder din ordre NR.og grunden til at du ønsker at returnere eller bytte.Hvis varen har været defekt.

3. Efter vi bekræfte, at du kan returnere varen af EMS,DHL, og du skal sende os en email med et tracking nummer efter dit produkt er blevet sendt ud.

xr lys tilfælde