Nye Skrig Fugleskræmsel Halloween Flydende Have Kvindelige Spøgelse Dekoration

kr225.41

Ny vare

På lager

Materiale Andre
Lejlighed Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)

Du får brug for mere end bare nogle gamle tøj fyldt med hø.Denne rædselsvækkende DIY Ghostface fugleskræmsel er sikker på at skræmme fugle, hjorte, og endda dine naboer.

Det er en absolut attraktiv dekoration til Halloween.Rebet over hovedet kan sættes fast på væggen, på døren, på vinduet, på træet, og så videre.

Skræmmende spøgelse hængende ved hjælp af en kombination af øko-venligt og holdbart materiale, det er Let at svæve i vinden, ret til udendørs dekoration.

Dette ghostface fugleskræmsel dekoration er velegnet til dekoration i haven, gården; træ, terrasse, græsplæne og så videre

Ønsker et fugleskræmsel, der vil skræmme mere end fuglene i dit nabolag?

Så du får brug for mere end bare nogle gamle tøj fyldt med hø.Denne rædselsvækkende DIY Ghostface fugleskræmsel er sikker på at skræmme fugle, hjorte, og endda dine naboer.

Vidunderlig fugleskræmsel på filmen "Scream" vil skræmme ikke kun fugle, men også andre ubudne gæster) højde 2 meter.

1996-udgivelsen af "Skrig", markerer genoplivning af horror-genren.

Den 0.76 IBS skræmmende spøgelse hængende ved hjælp af en kombination af øko-venligt og holdbart materiale, det er Let at svæve i vinden, ret til udendørs dekoration.

Det er en absolut attraktiv dekoration til Halloween.Rebet over hovedet kan sættes fast på væggen, på døren, på vinduet, på træet, og så videre.

Produkt Incldue: 1* Ghostface Fugleskræmsel Dekoration

xs antal phone case iphone