Aotsr Opgradere service for VIP-kunder

kr470.53

-50 %

kr941.06

Ny vare

På lager

Element Type Ekstra Gebyr

Aotsr Opgradere service for VIP-kunder

Bemærk venligst, at du er nødt til at gøre toldbehandlingen af varer, når det kommer til dit land og til at betale told, skatter og afgifter for at frigive forsendelse 2. Hvis du har specielle ønsker, kan du efterlade os en besked, når du placerer en ordre.Hvad har du brug for at vide,? Hvis du ikke ønsker at betale mere takster.Vi vil hjælpe fortoldning for følgende amter: Rusland , Østrig , Belgien , tjekkiet , Danmark , Estland , Finland , Frankrig , Tyskland , Grækenland , Ungarn , Italien , Letland, Litauen , Luxembourg , Polen , Portugal , Rumænien, Slovakiet , Slovenien, Spanien , Sverige , det Forenede Kongerige , Nederlandene , Irland , Bulgarien , Kroatien, Malaysia

Vores lager

RU /CZ/PL/DE/ES/US/AU

Om feedbacks:

Tak så meget for dine 5 stjerner feedback.Det vil tilskynde os til at levere bedre produkter og service.Bedes du kontakte os først, hvis du ikke satified med vores service.

Shipping 1. Told-gebyr og Afgifter er købers ansvar, vi sælger ikke kan styre det, og vil ikke være ansvarlig for dette, vær venligst opmærksom på, om det, før du placerer ordren.Hvis varen er blevet returneret på grund af købers refusion til i tolden eller modtage pakken, shipping postgae og dyrt gebyr vil være faldet til købere ansvar. 2. Hvis din shipping adresse, der hører til fjerntliggende område i rederiet s shipping-system, du er nødt til at tilføje eksterne gebyr for din pakkelevering eller ændre en mere landlige shipping adresse, ellers vil din pakke kan blive sendt ud.Uanset om din adresse hører til den fjerntliggende område eller ej, kan du kontrollere din adresse på DHL ' s hjemmeside. 3. Du må ikke levere postboks-adresse, vi kan ikke sende pakken til denne form adresse.Bemærk: russiske kunder har brug for til levere deres fulde navn efter den kontakt, navn på pakken ved Returnering/ Refusion 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra S-ubytovani.eu.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Køber har pligt til at kontrollere pakke omhyggeligt, før du tilmelder den parcel.Når pakken er underskrevet, sælger tror, at køber har fået varen i god stand. 5.køber skal kontrollere pakkens, før de underskriver og afhente pakken. (Hvis køber har fundet pakken er tom, bedes du nægte at underskrive og kontakt os.) Tvist/Feedback Bedes du må ikke åbne enhver tvist, til enhver tid,Hvis du har nogen bekymringer vedrørende fragt, vare, kvalitet osv., du bedes kontakte os, før den forlader os, neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at nå dine tilfredshed, og sørg for, at du har en dejlig oplevelse, køb i vores butik.Hvis du ikke kan lide det,kan du åbne den tvist, OG VÆLG ÅRSAGEN til, AT DU IKKE har BRUG for DET,tak for din støtte.

xt 125 x kit