Herbalife Ernæring Sæt Shake + Aloe Koncentrat + Te + Multi Fibre Vægtkontrol Sunde Slankende Begrænset Måltid

kr763.02

-40 %

kr1 271.71

Ny vare

På lager

Oprindelse TR(Oprindelse)

BESKRIVELSE

Herbalife Meal Replacement Shake:

Shake er det vigtigste produkt, du vil bruge i din vægt, kontrol.Det er en lav-kalorie, så du får din krop kalorier du har brug for at tage hver dag, det giver en følelse af mæthed på grund af sin fiber.For din lavere vægt kontrol, dette produkt i stedet for morgen og aften måltider (bør Du bruge 2 måltider om dagen)

1 Æske Shake indeholder 21 dele af produktet og har du 10 dage til anvendelse i en lav vægt, kontrol.

Forbrug: Du skal bruge pulver shake i stedet for morgen og aften måltider, ved at tilføje 2 måling skeer / spiseskefulde i 350 ml vand eller mælk.

Herbalife Koncentreret Te:

Det er den anden vigtigste produkt, du skal bruge i din lave vægt kontrol, så skal du bruge det med det meal replacement shake, det vil også hjælpe din regionale problemer, koncentreret te hjælper dig med at udvise den fedt, som din krop har brændt ud gennem urinvejene.

Anvendelse: Du skal tilsættes 2 teskefulde til 1,5 liter vand hver dag, og forbruge det i løbet af dagen.

Herbalife Havre Apple Fibre Drink:

Herbalife Havre Apple Fibre Drink er en velsmagende og nem måde at bidrage til at øge dit daglige fiber indtagelse.Vigtigste Fordele

En unik blanding af opløselige og opløselige fibre .

En unik sukker gratis * blanding, uden kunstige sødestoffer.

Herbalife ® Havre Apple Fibre Drink indeholder 6 naturlige fibre kilder - Apple , Havre , Majs , Citrusfrugter , Cikorie og Soja .

Hver servering indeholder 5g fibre og 18 kalorier .Brug

Bland 1 scoop (leveres med produktet - 6,8 g) med 150 ml af vand eller nyde det ved at tilføje et scoop til dine foretrukne Herbalife Formula 1Shake .

Herbalife Aloe Vera-Drink:

Herbalife Aloe Vera er en koncentreret drik, og klar til at drikke direkte efter levering.Alt, der kræves, er at blande mængden af aloe vera med vand.Aloe vera er kendt for at være meget gavnligt for kroppen.I tillæg til dens virkninger på huden, håret, acne og cellulite, det er også en god stof til at lindre nogle problemer med systemet.Herbalife har udviklet "Aloe Koncentrat Drink" til opretholdelse af et sundt liv og post-beskyttelse til denne meddelelse.Det kan være gavnligt med andre Herbalife produkter, det spiller en stor rolle i at få vægttab & vægttab kontrol, hurtigt og sundt vægttab belønning.

Tilføj to hætter af Aloe Vera juice til nok vand. (Brug produktets eget cover som et mål.)

Afhængig af den mængde vand, du kan drikke i løbet af dagen, læg låg med sin egen låg på 500 ml vand.Eksempel: Hvis du indtager fire liter vand om dagen, kan du sætte otte caps aloe vera fra koncentreret drik.

Med sin egen dækning, to kasketter i gennemsnit mindre end 6 kalorier.Med dette aspekt, er det ikke påvirker den daglige indtagelse af kalorier og understøtter vægttab.

beta motorcykel, beta-shirt, bone china, herbal tobak, herbalife for mænd, herbalife tøj zaini, 45 graders vinkel lineal, herbalife jakke, kop og underkop, kjole til eksamen pink