Døren Dørklokke,Trådløs Virksomhed Døren Motion Sensor Detector Smart Besøgende dørklokken Home Security Indkørsel Alarm med 1-Plug-in-Rece

kr71.09

-32 %

kr106.06

Ny vare

På lager

Arbejder Spænding af Modtageren 110V-240V
Oprindelse KN(Oprindelse)
Modtageren Størrelse 76*80*33mm
Model-Nummer døren kime
PIR Sensor størrelse 80*59*45mm

NEM INSTALLATION: Som for denne besøgende kime, der er ingen ledninger at køre, ingen installation besvær, sensoren er vægmontering.Placer de korrekte batterier (3 x AAA-batterier)(ikke inkluderet), i Sensoren, sørg for, at batterierne er sat i de korrekte positioner.

Montere Sensoren korrekt ved hoveddøren, vinduesrammer, indkørsel, gang sti, baghaven eller hvor som helst du har brug for.Tænd modtageren og indstil volumen til den rigtige position.Nu fjernbetjeningen detektiv systemet er i drift med den infrarøde opdage teknologi.Placer Modtageren på et sted, let at komme til.Når Sensoren registrerer bevægelse, vil Modtageren lave en ble lyd & LED lys vil blinke.Vent i 30 sekunder, når der tændes for Sensor & Modtageren om at aktivere.

Modtageren Skifte Indstilling: 1)Musik kilde: 38 forskellige musikstykker for ekstraudstyr, skal du bruge den eksterne knappen "musik" for at afslutte. 2)funktionen til justering af lydstyrke: der er tre typer af volumen (høj, middel, lav) for valg. 3)Juster lyd og stilhed

Juridisk Ansvarsfraskrivelse: 1. Vigtigt: du skal holde Sensoren og Modtageren af ankomst/afrejse kime i beskyttede steder for at undgå kontakt med begge enheder form af vand og direkte sollys. 2. Når LED-indikatoren ikke gå på, at batteriet er enten lav eller døde.På det tidspunkt du skal skifte batterier. 3. Rengør Sensoren regelmæssigt med en fugtig klud for at undgå blokering af sensoren af snavs eller små partikler.

4. Prøv at holde det i områder, hvor den ikke bliver våd.Hertil kommer, at under kraftige storme & snefald, anbefales det, at enheden skal flyttes indendørs eller i et sikkert sted. 5. Forsøg aldrig tage fra hinanden enheder. 6. Når apparatet ikke er i brug, tage alle batterier; ren, både enheder og gemme enheder i tørt, køligt sted. 7. Indkørslen alert er ikke legetøj og bør opbevares utilgængeligt for børn.

Brugervenlig: dørklokke dørklokke har 2 modes valg (LED-Blitz/Lyd og LED Flash)

EFFEKTIV AFSTAND: Arbejde har en rækkevidde på op til 70 meter.Infrarød sensor afstand er 3-7 meter.Det kan med held bruges til dit hjem, kontor, butik, hotel eller andre bygninger.

PIR-TEKNOLOGI: Vores sensor anvender state-of-the-art passiv-infrarød (PIR) sensor til at registrere enhver bevægelse inden for rækkevidden.Perfekt til lange eller indkørsler og giver dig mulighed for en forgrunden advarsel, når personer (eller hackere) er ved at nærme sig.

Materiale: ABS

farve: hvid

Arbejder Spænding af Modtageren: 110V-240V

Arbejder Spænding af PIR-Sensor: 4.5 V(3 AAA-batterier)(ikke inkluderet)

Modtageren størrelse: 76*80*

PIR-Sensor størrelse: 80*59*45mm

Vægt: 0.16 kg

For at undgå falske alarmer

1. Montere Sensoren væk fra direkte sollys, som under et udhæng, der er omfattet område, eller i en ikke-metal box.

2. Du må ikke placere Sensoren i områder, hvor vinden vil flytte det, forsøger også at holde Sensoren på en klar vej til Modtageren, så du kan få den optimale ydeevne.

3. Det kan være nyttigt (hvis du ikke har prøvet endnu) til at flytte og montere Sensoren i en højere position, og derefter i en vinkel Sensor ned til ansigt indkørslen.Dette kan forhåbentlig reducere interferens fra objekter i det fjerne, og fra sollys.

4. Endelig, hvis ingen af disse forslag vil hjælpe, kan du prøve at trykke i løbet af en lille sensor område, med sort tape, da dette kan reducere Sensor følsomhed.

Stik Type: EU Stik, det gælder, Indonesien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og så videre.

Pakke Indhold:

1* plug-in-modtager

1* infrarød detektor

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte S-ubytovani.eu Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, S-ubytovani.eu Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

alarm kerui, alarm døren, welcom, alarm bevægelse, bell wireless, dørklokken motion sensor, dh, sensor shop, indkørsel alert, garage motion sensor