500pcs Mærkat Roll Tak Mærkat Hjerte Form Tag Etiketter Konvolut Tætning Belønning Gave Selvklæbende Forsendelse Mail Etiketter

kr6.49

-11 %

kr7.31

Ny vare

På lager

Form Hjerte
størrelse 1 inch
Materiale kraftpapir
Udskrivning Tak
Farve Guld

Funktioner:

1. Design: Elegant og forfriskende hjerte form klistermærker, lavet af foto-grade papir med permanent klæber.Perfekt finish til at Takke dig kort og kuvert emballage.

2. Materiale: produktet er nøje udformet som kraftpapir og selvklæbende materiale, som er nemt at tage af og sætte ind, og det er ikke let at røre dine hænder.

3. Let at Bruge: Leveres i ruller, så kan du nemt distribuere og gøre din deco mere attraktiv.Peel off og holde, uanset hvor du ønsker.Selvklæbende klistermærker.Klæber godt på papir, skjorter, plastikposer og de fleste overflader.

4. Stærk klæbrig: Denne klistret papir er lavet af høj kvalitet selvklæbende materiale, som er meget træge og ikke let at falde.

5. Flere Anvendelser: Har et hjerte af thanksgiving og dele med dine venner og familie, alle dine kære, lad disse små ting minde din taknemmelige hjerte.Perfekte touch til kuverter og emballage.Velegnet til festival invitationer, graduering part og forskellige arrangementer .

Beskrivelse:

Dette produkt er en selvklæbende mærkat med en bred vifte af anvendelser.Det kan bruges som en gave dekoration til at udtrykke dine ønsker mere tydeligt og øge den gensidige følelser.

Specifikationer:

Farve: guld

Udskrivning: Tak

Form: hjerte

Størrelse: 1 cm

Materiale: kraftpapir

Pakke Inkluderet:

500pcs* Klistermærker

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Gratis skibet, keyr, elm327 scanner, Gratis Fragt til OS, bærbar scanner wifi, label garanti, basketball nøglering, kæden nøgle, stor konvolut, mønter kuvert