H7 12V 55W 4000K 4500K Ultra Hvid Bil Lampe Bil Forlygte Pære Universal Auto Lys Car-styling

kr3.31

-13 %

kr3.82

Ny vare

På lager

Watt 55W
Bil Model Universal
Mærke VODOOL
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lys Kilde Halogen
Bil Mærke Universal
Certificering Ingen
Spænding 12V
Farve temperatur 4500K
Element Type lys sourcing

Specifikationer:

Materiale: kvarts rør+ rustfrit stål fatning

Filament: overlegen kvalitet filament

Pære farve: blå

Gas: 99% krypton gas

Levetid: 500 timer (normal brug for mere end 2 år)

Spænding: 12V 55W

Farve temperatur: 4,000 K-4,500 K

Lys farve: ultra hvid

1 x Halogen Lampe Pære 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra S-ubytovani.eu.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på S-ubytovani.eu!Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

h8, 881 h27, forlygte, h7 led, guld h7 pære, h7 xenon-pærer, hb4, cigar fakkel, hir2 led, lygte led