Tennis-Pladsen Stol Ben Cap Pad Furniture Bordet Fødder Dække Gulv Protektor

kr8.14

-5 %

kr8.58

Ny vare

På lager

Mærke faroot
Bruger Lænestol
Stil Moderne
Materiale Polyester / Bomuld
Mønster Almindelig Farvet
Model-Nummer Stol Dække

Obs: Vær opmærksom på, at på grund af lyseffekter og overvåger lysstyrke/kontrast osv., farve tone af fotoet og den faktiske vare kan være en smule anderledes.Vi kan ikke garantere præcis farve nuance match til nogen af din indretning med disse billeder eller genstande.

Kære tak for din ordre, hvis din ordre er over 100$ kan du kontakte mig,jeg vil give dig en rabat, eller sende dig en hurtigere forsendelse måde,have en dejlig dag.vi vil gøre vores bedste for dig tak.

1.Forsendelse

Punkt vil snart blive afsendt når betalingen er godkendt.

Normalt varen vil ankomme inden for 15-45 dage efter levering af det, Afhængigt af din land ' s afstand og transport.vi ønsker, at itm snart ankomme til dig.

Du kan se vores Anslåede Leveringstid på hjemmesiden.

2.Tilbagebetaling

Tak for din ordre,hvis din pakke ikke ankommet i lang tid,pls ikke rolig,kan du kontakte os snart, og jeg vil hjælpe dig med at søge pakken i stedet åbne en tvist, fordi det er virkelig såre os,hvis det virkelig er tabt,skal du ikke bekymre dig dine penge vil vi refundere dig,så kan du ikke miste noget.Vi behandler alle kunde med en omhyggelig og hensynsfuld, at gøre kunden tilfreds, og har en fremragende,behagelig shopping.

4.Feedback

Der er et gammelt kinesisk ordsprog siger: "mødet er skæbne" .tak for valget af vores shoppen vil vi gøre vores bedste for dig,

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os 5 stjerner feedback.

Bemærk kontakt os, inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Og efter det, kan vi tilbyde yderligere udveksling eller tilbagebetaling service.

Tak for dit forstå.

* Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

stol dække stretch, bar stol, taburet, stol spise dække, bar stol, formand mao, stol, rattan, accent stol, stol lang, lænestol, stol dække til spisestuen