Metal trekant Solbriller midten stråle læder solbriller til mænd og kvinder solbriller

kr106.82

Ny vare

På lager

Er de polariserende briller no
velegnet til folk valuta
Linse Materiale PC
Frame Material Metal
Specielle Funktioner Anti-genskin, Anti-UV
Stil retro
Mærke ORME
Synlig lysgennemgang 99
Den samlede styrke på briller stærk
UV-resistent klasse UV400
Oprindelse KN(Oprindelse)

Navn: metal trekant solbriller, midt stråle læder Solbriller

Polariserende briller: nej

Ramme materiale: Metal

Synlig lysgennemgang: 99%

Den samlede styrke briller: stærk

Linse materiale: PC

UV-modstand: UV400 【 Briller taske og en rengøringsklud vil blive givet væk, når du køber briller 】

|KONTAKT OS

Du kan kontakte os via E-mail, station brev, online bestilling besked, vil vi reagere hurtigt.

Arbejdstid:mandag til fredag 9:00-18:30 lørdag-søndag? 9:00-17:00 (Beijing-tid).Undtagen på helligdage!

LEVERING

Når du placerer en ordre, bedes du vælger fragt metode og betaling.Når betalingen er gennemført, vil vi blive afsendt indenfor 3 dage.

Reducere købsprisen rapportering, nedbringelse af betaling af told.Kontakt os for at give det beløb, du ønsker at erklære.

Sørg for, at den korrekte navn på kontaktperson, adresse, postnummer, telefon (Rusland modtagerens navn fulde navn).

Inden du sender den vare, vi vil nøje kontrollere produktet, vil vi give dig kvalificeret produkter.Før pakning, vores produkt vil være reelle billeder, som dokumentation for svar til ondsindede påstande tvister.

FORSENDELSE

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle intemationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande.Hvilket kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Køber er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer og takster, disse ekstra omkostninger kan blive opkrævet på leveringstidspunktet.

Efter pakken er udstedt, vil vi fortsat følge op på de pakkeforsendelse ruter og ankomsttider.

EFTERMARKEDET?SERVICE

Når pakken modtagelsen, skal du sørge for at kontrollere pakken for skader.

I transit produkt skader eller tab, der er den ukontrollable faktorer.Så kontakt os og vi vil gøre logistik virksomhedens krav.Vær venlig ikke at lægge hele ansvaret tilskrives os.

For at produktet ikke fungerer korrekt, eller skader som følge af forkert betjening, bedes du kontakte os for at forklare situationen, vil vi løse for dig, dette er ikke et stort problem.

Hvis du modtager varen inden for 7 dage efter nogen grund til at et erstatningsprodukt eller en fuld refusion, vil vi opfylde dine krav.Dog, skal køberen returnere produktet til os, sørg for, at produktet returneres i dets oprindelige tilstand.Hvis varen er returneret beskadiget eller bortkommet, skal den køber, der vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, vi vil ikke give køber en fuld refusion.

TVISTER OG BEHANDLING

Når du løfter tvist eller forlade negativ feedback, bedes du kontakte os i forvejen, vil vi være glade for at hjælpe dig med at løse problemet.

For der er ingen kommunikation og konsultation, nævnes tvister købere.Vi er ikke længere give efter-salg service, og afvise enhver anmodning, der fremsættes af køber.Vi vil fremlægge alle beviser på, at den S-ubytovani.eu platform, til at reagere.

FEEDBACK

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester.Bemærk, før du forlader negativ feedback, kan du kontakte os først.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Købere giver 5 stjernet anmeldelse, vi vil med jævne mellemrum sende kuponer til dig og håber du kommer igen!

læder leegging femme læder, ski solbriller læder, solbriller cordon læder, armbånd læder kvinder, snowboots kvinder læder, rejsetasken kvinder læder, dame solbriller læder, solbriller coover læder, mand solbriller læder, hoddies kvinder læder