Plasma-Lettere Vindtæt Seks Arc Lettere Plasma-omgivende luft. flammeloes Genopladelige Lettere LED Power Displayet Cigaret USB Lettere

kr72.42

-39 %

kr120.68

Ny vare

På lager

Funktion 6 genopladelige lettere
Materiale Metal
Funktion 7 Lighter Plasma Flameless
Oprindelse KN(Oprindelse)
Indslag 2 USB Electric Lighter
Funktion 1 Plasma-Lettere
Mærke OL
Funktion 3 Dobbelt Bue Lettere
Funktion 4 Lightere
Funktion 5 LED power display

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47223]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47223]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47223]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[8888]

Plasma-Lettere Vindtæt Seks Arc Lettere Plasma-omgivende luft. flammeloes Genopladelige Lettere LED Power Displayet Cigaret USB Lettere

Tips:

For 2 pc ' er og få ekstra rabat.

Hvis du bestiller i min butik, vil vi sende dig en Speciel gave i din pakke.

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47350]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47350]

Betaling:

►Vi accepterer Alipay, Western Union, TT.Alle større kreditkort accepteres gennem ESCROW, en sikker betaling processor.

► Tilmelding og betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

► Hvis du ikke kan løse konto umiddelbart efter auktionen, vent et par minutter og derefter prøve igen betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.

Afsender:

► Den globale transport. (Bortset fra visse lande, og APO/FPO)

► Ordren vil blive behandlet i tiden efter bekræftelse af betaling.

► Vi kun sender til den adresse, der er af bekræftet ordre.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse

► Service transport tid er leveret af transportøren, undtagen weekender og helligdage.Forsendelse tider kan variere, især i ferier.

► Hvis du ikke modtage varerne inden for 50 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore varer, og komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.Vores mål er at gøre kunderne tilfredse!

► På grund af lagerstatus og tid forskellene, vil vi vælge at skibet fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Tilbagebetaling:

► Fra datoen for modtagelsen, har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage til at returnere det.Hvis du har ejet det element, for mere end 7 dage, vil det blive anset for brugt, og vi vil ikke vende tilbage eller erstatte det.Ingen undtagelser!Fragt afholdes af køber og sælger i halve.

► Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os tracking nummer, og den specifikke årsag til returnering

► Vi vil refundere det fulde budbeløb ved modtagelse af den oprindelige pakke, herunder alle komponenter og tilbehør.Både køber og sælger kan annullere S-ubytovani.eu transaktion.Alternativt, kan du vælge at udskifte.

► Hvis produkterne ikke er i overensstemmelse med de reklamer, vil vi bære alle transport udgifter.

Feedback:

► Vi opretholder en høj standard for kvalitet og stræber efter at opnå 100% kundetilfredshed!Feedback er Meget Vigtigt, beder Vi dig kontakte os med det samme, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis.

► Hvis vi ikke ved noget om det problem, vi ikke kan løse det!

Returnering og Tilbagebetaling

1. Fra datoen for modtagelsen, har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage til at returnere det.Hvis du har ejet det element, for mere end 7 dage, vil det blive anset for brugt, og vi vil ikke vende tilbage eller erstatte varen til dig.Ingen undtagelser!Fragt afholdes af køberen.

2. Alle returnerede varer skal være i deres originale emballage, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og den specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil vende tilbage til din fulde betaling ved modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og den pakke, der indeholder alle komponenter og tilbehør.

Tip:

B: Både engros og direkte forsendelse er velkommen?

For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis ekspres levering, kun 3-7 dage til at ankomme.

For direkte forsendelse, kan vi sende varerne direkte til dine kunder.Hvis du foretrækker det, vi vil ikke efterlade nogen oplysninger om os.

- Hvordan kan jeg spore pakken?

Du kan bruge tracking nummer til at spore pakker på følgende hjemmesider: www.17track.net/en (kopieret til browseren for at åbne)

- Hvad hvis jeg løber tør for tid til at købe beskyttelse?

Hvis du kører ud af tid til at købe beskyttelse, så kontakt os, vi kan hjælpe dig til at forlænge købe tid.Derfor, dine penge vil ikke gå ind på min konto.

mænd lightere, ur diamant, cigarro ren, plasma cutter, kinesisk drage-ur, skær hår, bindemiddel klip små, gas plasma lettere, ligth, smart briquet