Træ-Læsning Blokke Træ-Spinning Alfabet Manipulerende Blokke Pædagogisk Legetøj Til Børn Brev abc Blokke

kr38.09

-30 %

kr54.43

Ny vare

På lager

Mærke Logwood
Stregkode No
Advarsel Ikke at Spise
Tema Dyr & Natur, Erhverv
Model-Nummer LM-194
Aldersgruppe 8~13 År, 5-7 År
Certificering CE
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktioner 3 Letter word spelling
Funktioner 2 Letters of cognitive
Funktioner 1 Letters rubik's cube
Materiale Træ

Oplysninger om produktet

Indførelse af læsning blokerer for din lille én, der er begyndt at læse.Dit barn vil opleve, lære og nyde disse blokke, som vil bidrage til at øge deres selvtillid som en nybegynder og samtidig styrke deres finmotorik, mens du drejer dem til de forskellige bogstaver.

Disse blokke tillade phonic praksis med alle 5 af vokallyde.Alle ord der er i ordbogen (nogle er mindre kendt end andre).Bogstaverne er skrevet med Rødt høj kvalitet vinyl konsonanter og Navy Blå, høj kvalitet vinyl vokaler i rækkefølge for dit barn at skelne mellem de to.

Materiale: træ i Høj kvalitet

Skriv Bogstav og Tal, Lad Børnene til at lære at Skrive

FAQ

Q: Er produktets materialer, der er sikkert og sundt?A: Må ikke bekymre dig om det.Det er de mest basale krav.Q: vil du støtte drop shipping ?A: Ja , vi tilbyder service ved Drop shipping orden, og vi er bekendt med dette.Q: Hvor ofte tager du til at behandle ordrer?A: Normalt, vi ofte sender inden for 48 timer, men nogle gange er på ferie, vil vi udsætte en del tid i overensstemmelse hermed

Feedback

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Flere spørgsmål?

Kontakt os, er vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

abc træ-blokke spil, byggeklodser i træ naturlige, træ-træer legetøj, træ mønstre naturlige, lm8uu, haba trælegetøj, træ-transport legetøj, lineær aksel, udskåret træ alfabet blokke, blank træ-blokke