Dobbeltklæbende Væggen Fotoramme Hul Hængende Søm Væg Indsætte Tack Fotos Cross Stitch Væg Maleri Til Hjemmet Og Køkken

kr3.56

-37 %

kr5.72

Ny vare

På lager

Oprindelse KN(Oprindelse)
Feature6 køkken ting
Feature5 Kroge på Væggen
Feature2 Hjem Køkken Tilbehør
Feature3 badeværelse, køkken krog
Mængde 1/5/10pair
Dropshipping & Wholesale Ja
Feature1 Holdbar
størrelse 6*6cm
Feature4 badeværelse organizer
Nej. af Kroge 2
Materiale PP
Feature7 Organizer
Pakke Inkluderet Dobbeltsidet Selvklæbende Kroge Væggen

Beskrivelse:

Vigtigste Funktioner

Selvklæbende Dobbelt-sidet Krog

Med to stykker af kroge matchet sammen for at hænge det op, nemt og bekvemt, ikke behøver at bekymre dig om, at der ikke er hul til ophængning, og det er op til 15 kg per nytte krog på væggen og loftet.Ingen Boring, Ingen Skruer, Ingen Huller, Ingen Lim.Super vandtæt og oilproof, høj og lav temperatur.modstand.

Gennemsigtig og Usynlig

Elegante gennemsigtige design gør det næsten usynligt, som er ganske velegnet til nice home dekoration.være fremstillet af massivt rustfrit stål og PC byggeri, sikre kvalitet og holdbarhed.Lille og let design, multifunktionelle.

Genbrugelige og Anti-slip

Bare ren og tør overflade, og derefter sætte krogen på den glatte overflade.Nem at rengøre og flytte uden skader på jordens overflade.Det kan genbruges igen og igen, hvis den er tørret med en hårtørrer - meget bedre end sugekop kroge.

En Krog til Multi-Brug

Det er almindeligt anvendt i den badeværelse, udendørs, køkken, dekorationer, herunder stikkontakter, skraldespande, toiletbørster, urtepotter, billeder og meget mere.Ideel til julelys og Jul krans også.

Velegnet Til Forskellige Overflader

Meget anvendt på en lang række overflader, såsom Mursten, Glas, Metal, Træ dør, Planke, Metal, Rustfrit stål, specielt fantastisk til at hænge brusebad eller badekar og tilbehør i et badeværelse eller køkken redskaber og værktøjer på en flise backsplash.

Specifikationer:

Materiale: PP

Størrelse: 6*6 cm

Farve: gennemsigtig

Antal: Snap-knap (et par)

Pakke Inkluderet:

Dobbeltklæbende Væggen Kroge

pass fotoramme, farmhouse, snowflake ramme hængende, utensilio cozinha, ramme hængende krog antik, malerier og rammer til køkken, kaktus cross stitch, frugt plakat, bambus akvarium, potes cozinha