Monero Erindringsmønter XMR Virtuel Valuta Samling Badge Guld og Sølv Forgyldt Håndværk Souvenir Gave

kr17.80

-50 %

kr35.61

Ny vare

På lager

År 2000-i dag
Regional Funktion US
Tema Mascot
Stil Moderne
Teknik Forgyldt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Metal

Beskrivelse:

Helt Nye og Høj Kvalitet

Materiale:Jern

Størrelse: 40*2.7 mm

Pakken indeholder:1 pc

Bemærk:

1.På grund af lys og skærme effekt, farver kan have let forskel.

2.Vent lidt størrelse fejl på grund af manuel måling.Tak for dit forstå!

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.

Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.

I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

1. Hvis du modtager din ordre i god stand, at vi ville være taknemmelig, hvis du vil forlade os 5-STJERNEDE POSITIV FEEDBACK.

2. Plz kontakte os først, hvis du ikke er tilfreds med varen, når den er modtaget, vil vi tilbyde dig en tilfredsstillende løsning, før du forlade din feedback eller tvist, Tak for din forståelse!

souvenir-jakke, ethereum, mønt crypto, micro-server, mønt ethereum, bitcoin shirt, bitcoin mønt, part souvenir -, fødselsdag souvenir -, bitcoin wallet