Gralen Gold Edition af Mike Rose-MAGIC TRICKS

kr8.14

-25 %

kr10.87

Ny vare

På lager

Materiale Papir

Gralen Gold Edition af Mike Rose-MAGIC TRICKS

demo:

http://v.youku.com/v_show/id_XMzczMDYyOTY4.html

Som Det Ses På Penn Og Stemmetællere Narre Os

Gralen Gold Edition

Det Bedste Er Lige Blevet Bedre!

Q. Gralen er den første i en ny serie af Gold Edition effekter.Hvad er en Gold Edition effekt?

A. Gold Edition

Hver Alakazam Effekt, som bærer Gold Edition mærke, vil få en række nye rutiner/bonus-optagelser, der aldrig dukkede op med den første version!

Gralen Gold Edition indeholder nu følgende nye materiale:

Den Hellige Gral

Dette er den version af den hellige Gral, at Peter Nardi har været med i over 2 år (denne version helt blæste David Blaine væk, når Peter har udført det for ham).

Forestil dig at du afleverer din tilskuer en lille sort kuvert, som de er bedt om at placere i deres lomme.En pakke af kort, der er indført og din tilskuer er bedt om at nævne et tal mellem 1-52. Alt efter hvilket antal de navn (ikke tvinge) er det antal, vi går med.Kortene er fjernet fra dækket, og afleveres til Beskueren til at undersøge.Når din tilskuer er glad dækket er normal tæller de gennem kortene til deres valgte nummer.Kortet præcis på deres nummer (ikke kort før eller efter) ses at være lad os sige, at de 3 klubber.Din tilskuer fjerner konvolutten fra hans lomme, og fjerner de ulige bakket op kort inde, det er det perfekte match.

1. Kun én konvolut

2. Kun Ét Kort i den Kuvert

Tryllekunstneren rører aldrig Kort eller konvolut én gang fjernet fra tilskuere lomme

3. Kun et dæk, der anvendes

4. Dæk er undersøgt

5. Ingen skift af kort eller konvolut.

6. Ingen Palming, tilføje eller tage noget væk

7. Let at Udføre og fortsætte med at bruge dæk til resten af dit sæt efter effekt.

Peter Nardi ' s Umuligt Gral Åbner (Fase Version)

Hvis du udfører en kabaret eller sceneoptræden dette åbneren er for dig.En stor umuligt effekt til kick off din vis og får du et tilfældigt valgt frivilligt op på scenen for at hjælpe med din næste effekt!

Peter Nardi ' s To Person-Kort På Ethvert Nummer?

Dette er den ideelle version til at udføre en konkurrence stykke, parlour ydeevne, eller når nogensinde du har en tabel til at udføre på.Peter bruger dette som en sit-down rutine, når han har et par til at udføre.

To dæk af kort er indført, En rød og en blå.En tilskuer vælger et dæk og vælger et kort ubeset.Den anden tilskuer navne et nummer mellem 1-52 og tilbud ned til, at antallet i de øvrige dæk.Begge kort kamp!

Dette er en reel dykkerpistol og virkelig stor spiller med en fantastisk tilslutning/tilfældighed forudsætning

Peter Nardi ' s Improviseret Gral

Nu kan du udføre de gode kort på ethvert nummer med dine tilskuere egne dæk!!!

Gralen Gold Edition kommer med ovenstående rutiner og endnu flere ideer - det endelige arbejde på Mike Rose ' s NU KLASSISKE effekt

mic vintage, aoki, elastik til bagage, mic-violin, mic, eleven and mike, microphon wireless, 7 eleven, microphon, slå mikrofon fra skifte